ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
25-06-2013, ora 15:16

Un nou record la minifotbal

Articol de Alexandra Stefanescu

La finalul acestei saptamani la Piatra Neamt va avea loc unul dintre cele mai asteptate evenimente ale minifotbalului romanesc, faza finala a Cupei Romaniei la Minifotbal. Astfel, in perioada 27-30 iunie, va avea loc cea de-a patra editiei a cupei care pana acum a fost castigata in editiile precedente de Cipricom Zalau, AS WMT Giroc Timisoara si Juventus Sibiu.

Minifotbalul romanesc confirma trendul ascendent pe care se afla si atinge un nou record. Anul acesta Cupa Romaniei va fi organizata intr-un format cu 52 de echipe, peste 1.000 de jucatori de minifotbal, animati de placerea acestui frumos sport, se vor afla la Piatra Neamt intr-un maraton al minifotbalului.

Echipele vor fi repartizate in 4 urne valorice conform indicilor din clasamentul national, din care se vor forma 13 grupe. Castigatoarele grupelor si cele mai bune 3 echipe de pe locurile al doilea se vor califica in faza superioara a competitiei, duminica fiind programate finalele competitiei.

Succesul minifotbalului la nivel national se bazeaza pe o combinatie de trei factori: o viziune de dezvoltare, un model managerial si cooperare intre toti actorii implicati in acest proiect”, ne-a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania.

Federatia de Minifotbal din Romania este una dintre cele mai cuprinzatoare si bine structurate organizatii sportive din tara noastra, numarand peste peste 30.000 de jucatori legitimati, peste 2.000 de echipe inregistrate repartizate la nivelul a 36 de judete, iar echipa nationala este tripla campioana a Europei in conditiile in care campionatul european de minifotbal reuneste tari cu mare traditie fotbalistica.

Modelul de organizare pe care l-am promovat a facut din Federatia de Minifotbal din Romania un model de reusita la nivel european, si ne-a proiectat drept unii dintre promotorii puternici ai acestui sport la nivel mondial, o structura care se bazeaza la nivel national pe zeci de mii de jucatori si organizatori care impartasesc aceleasi principii si valori”, a mai precizat Razvan Burleanu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii