A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664020.6119.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un nou divort in cuplul Bahmuteanu-Prigoana?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
20-12-2013, ora 11:30

Un nou divort in cuplul Bahmuteanu-Prigoana?

Articol de Madalina Irimia

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se cearta din nou si sunt la un pas de o noua despartire. Lucrurile se precipita in familia celor doi, iar sarbatorile vin cu certuri si amenintari in cuplul Prigoana - Bahmuteanu.

Dupa ce de Paste s-au impacat de dragul copiilor, de Craciun n-ar fi exclus sa asistam la un nou divort, scrie ele.ro.

Tensiunile in casa au aparut de aceasta data din cauza banilor. Adriana a castigat procesul cu firma administrata de fiul cel mare al afaceristului, Honorius. Bahmu a cerut despagubiri de 100.000 de euro, pentru ca a fost concediata fara motiv din compania condusa de fiul sotului ei, iar instanta i-a dat dreptate, in urma cu o luna.

Adriana spune acum ca in casa lor e o atmosfera apasatoare si orice discutie legata de bani, afaceri sau procese se transforma in cearta si scandal.

"E aiurea, stam in acelasi pat, dar nu discutam despre problemele astea acasa. Lucrurile o iau pe aratura daca fac asta. Le spune la toti ca nu am castigat nimic desi eu am negru pe alb. Honorius are multe pe numele lui, copiii mei nu au nimic. Nu mai sunt atat de convinsa ca Silviu ma mai iubeste", s-a plans Bahmu, la TV.

Foto: astredamus.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii