ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
15-03-2016, ora 09:44

Un nou atac la Maria Sharapova: „Eu ma gandesc de 10 ori cand iau o aspirina, ea a luat medicamentul 10 ani”

Articol de Cristian Amariei
Kristina Mladenovic isi continua disputa de la distanta cu Maria Sharapova, lansand un nou atac la adresa rusoaicei.

Jucatoarea din Franta marturiseste ca ea isi face probleme si atunci cand ia o banala aspirina, pe cand Sharapova a folosit timp de 10 ani o substanta care acum este interzisa.

"In ceea ce ma priveste pe mine, ma gandesc de 10 ori si cand iau o aspirina. Ea a luat acest medicament 10 ani, si este vorba despre un medicament puternic. S-a jucat cu regulile si si-a spus ca daca nu este interzis poate sa il ia.

Se poate juca acum cu vorbele, isi poate lua un avocat bun, dar principiul ramane, a gresit. Nu are nicio scuza pentru a se putea apara. Pentru mine nu exista indoieli", a spus Mladenovic in Le Parisien.

Anterior, frantuzoaica spunea ca majoritatea tenismenelor din circuitul WTA sunt impotriva Sharapovei si cred ca aceasta s-a dopat intentionat.

Maria Sharapova a recunoscut saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa, ca a fost depistata dopata la Australian Open.

Rusoaica a precizat ca a fost vorba despre o neglijenta pe care si-o asuma, ea consumand un medicament pe baza de meldonium pe care il utilizeaza de zece ani pentru a se trata.

Sharapova a mai spus ca nu a verificat lista substantelor interzise, care i-a fost trimisa la inceputul acestui an, motiv pentru care nu a stiut ca nu are voie sa utilizeze respectivul medicament.

Ea a fost suspendata provizoriu de catre Federatia Internationala de Tenis pana cand cazul sau va fi analizat de o comisie independenta.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii