A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719762469.4662.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un nou DIVORT zguduie showbizul! A devenit BURLAC in doar 68 de SECUNDE!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
09-04-2014, ora 12:21

Un nou DIVORT zguduie showbizul! A devenit BURLAC in doar 68 de SECUNDE!

Articol de Madalina Irimia

Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis este din nou burlac, dupa ce in cursul zilei de astazi a divortat de sotia sa, cantareata Nicole Appeleton, din cauza infidelitatii acestuia.

Cei doi au avut parte de un divort foarte rapid, decizia judecatorului venind la doar 68 de secunde de la inceperea audierii. Motivul a fost faptul ca fostul solist al trupei Oasis a recunoscut ca a fost infidel.

Ba mai mult, cei doi au marturisit ca nu mai locuiesc impreuna din luna iulie a anului trecut, dupa ce rockerul a recunoscut ca este tatal unui copil rezultat in urma unei aventuri pe care a avut-o cu jurnalista americana Liza Ghorbani.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, cantareata sustine ca Liam Gallagher si-a recunoscut adulterul in fata ei "inainte ca informatia sa apara in ziarele nationale" si, dupa acea marturisire, viata ei alaturi de celebrul rocker a devenit "intolerabila".

De asemenea, rockerul, in varsta de 41 de ani, a recunoscut in aceleasi documente oficiale ca si-a inselat sotia si a fost de acord sa ii plateasca lui Nicole, in varsta de 39 de ani, "o pensie alimentara rezonabila", punand astfel capat mariajului lor de sase ani si unei relatii care a inceput cu 14 ani in urma.

Liam Gallagher a devenit solistul trupei Oasis in 1991, iar la scurt timp a castigat aprecierea a milioane de oameni, gratie miscarii scenice, dar si modului sau distinct de a canta. Totusi, in 2009, acesta a decis sa treaca la un alt nivel, astfel ca si-a infiintat propria trupa, Beady Eye, alaturi de Gem Archer, Andy Bell, Chris Sharrock, fosti membri ai trupei Oasis.

Citeste mai multe detalii despre povestea lor de dragoste aici!

Foto: romaniatv.net

Foto: dailymail.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii