A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831445.8622.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un moldovean a rezervat 32 de locuri doar pentru el la o cursa aeriana. Reactia Politiei cand a descoperit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-06-2015, ora 13:09

Un moldovean a rezervat 32 de locuri doar pentru el la o cursa aeriana. Reactia Politiei cand a descoperit

Articol de Cristian Amariei
Caz bizar de contrabanda pe aeroportul din Chisinau, acolo unde patronul unei firme de transport a apelat la o modalitate inedita de transport, insa extrem de ilegala.

O schema de export ilegal de chihlimbar, prin actiuni de corupere, a fost deconspirata de procurorii anticoruptie moldoveni, potrivit TRM.

Administratorul unei intreprinderi de transport international de marfuri a fost retinut in cursul serii de miercuri pe Aeroportul International Chisinau. Potrivit datelor anchetei, acesta ar fi incercat, in complicitate cu lucratorii vamali, sa scoata ilegal din Republica Moldova circa o tona de pietre semipretioase chihlimbar, care urma apoi sa ajunga clandestin in Hong Kong, prin coruperea persoanelor publice responsabile de controlul regimului vamal si de frontiera.

Astfel, incarcatura de circa 1000 de kg de chihlimbar urma sa ajunga la destinatia finala cu ruta aeriana Chisinau - Istanbul, 32 de locuri fiind rezervate in acest sens. Potrivit unor estimari preliminare, valoarea unui kilogram de chihlimbar pe piata poate varia intre 1500 si 3000 de dolari la consumatorul final.

Actiunile au fost curmate in momentul trecerii marfii peste frontiera de stat. Administratorul SRL-ului de transport international a fost retinut pentru 72 de ore si plasat in Izolatorul de urmarire penala al CNA, iar incarcatura a fost ridicata. Procurori si ofiterii de urmarire penala urmeaza sa stabileasca valoare prejudiciului, precum si sa identifice toti factorii de decizie din cadrul mai multor institutii publice implicate, se mai arata in comunicatul citat.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii