A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831184.9166.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un ministru german cere introducerea tehnologiei de recunoastere faciala pentru identificarea suspectilor de terorism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-08-2016, ora 14:05

Un ministru german cere introducerea tehnologiei de recunoastere faciala pentru identificarea suspectilor de terorism

Articol de Cristian Amariei
Germania ar trebui sa introduca tehnologia de recunoastere faciala in gari si aeroporturi pentru a-i prinde pe suspectii de terorism, a declarat ministrul de Interne german, Thomas de Maiziere, potrivit unui interviu publicat duminica de Bild am Sonntag.

"Persoane particulare pot sa fotografieze pe cineva si sa foloseasca tehnologia de recunoastere facila online pentru a afla daca au reperat o celebritate sau un politician. As vrea sa se foloseasca acest tip de software pentru camerele video din gari si aeroporturi", a spus ministrul de Interne german, Thomas de Maiziere, potrivit Agerpres.

Sistemul ar transmite un semnal de alerta atunci cand apare un suspect de terorism. "Autoritatile au nevoie de aceasta capacitate tehnologica, care este, de asemenea, permisa legal", a declarat politicianul din Uniunea Crestin-Democrata (CDU), a cancelarului Angela Merkel.

Ministrul german a declarat ca sustine interzicerea rucsacurilor la evenimente publice. 'Fiecare vizitator de muzeu este deja obisnuit sa-si lase la intrare geanta sau rucsacul', a explicat el. 'Trebuie sa ne obisnuim cu masuri de securitate sporite, care includ linii mai lungi, mai multe controale de securitate sau bilete de intrare personalizate', a precizat oficialul german.

"Este incomod, inconfortabil si dureaza, dar pentru mine nu este o limitare a libertatii', a adaugat el. 'Daca ar fi sa anulam Oktoberfest, aceasta ar fi o limitare a libertatii', a apreciat ministrul german.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii