A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675102.2371.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un milionar american a ascuns o comoara acum cinci ani: zeci de mii de persoane o cauta inca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-04-2015, ora 10:10

Un milionar american a ascuns o comoara acum cinci ani: zeci de mii de persoane o cauta inca

Articol de Cristian Amariei
Acum cinci ani, un colectionar de arta si autor pe nume Forrest Fenn a decis sa ingroape o comoara in statul american New Mexico. De atunci, zeci de mii de persoane au incercat sa o descopere, fara succes insa.

Milionarul american, ajuns la venerabila varsta de 84 de ani, a ascuns indiciile in cartea scrisa chiar de el, "The Thrill of the Chase", dar spune ca acestea nu i-au ajutat pe cei care au vrut sa gaseasca comoara.

"E o situatie in afara oricarui control", spune milionarul, citat de o televiziune afiliata ABC News, estimand ca aproximtiv 30.000 de persoane au cautat comoara vara trecuta si ca in vara 2015 vor fi aproximativ 50.000 de temerari.

Barbatul nu a spus vreodata cat valoreaza comoara ingropata intr-o cutie, dar Departamentul de Turism din New Mexico spune ca valoarea este de aproximativ 2 milioane si contine sute de monede de aur, pepite de aur, rubine, safire, smaralde, diamante, cateva sculpturi antice chinezesti din jad.

Au existat cateva persoane care au ajuns aproape de comoara, unii chiar la cateva sute de metri. Dar barbatul spune ca nu e deranjat nici daca ea va fi gasita maine, nici daca nu va fi gasita inca 100 de ani.

Lui Fenn i-a venit ideea sa ascunda o comoara atunci cand a fost diagnosticat, in 1988, cu cancer terminal.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii