A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832988.9339.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un miliardar chinez si-a dus 6.400 de angajati in teambuilding in Franta, unde i-a cazat in 140 de hoteluri de lux. Cat a costat toata distractia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-05-2015, ora 16:04

Un miliardar chinez si-a dus 6.400 de angajati in teambuilding in Franta, unde i-a cazat in 140 de hoteluri de lux. Cat a costat toata distractia

Articol de Cristian Amariei
Un miliardar chinez si-a dus 6.400 din cei 12.000 de angajati intr-o vacanta pe Coasta de Azur, unde toti cei implicati au doborat recordul mondial pentru cel mai mare lant uman facut vreodata.

Presedintele companiei Tiens Group, Li Jinyuan, a inchiriat 140 de hoteluri in Paris si grupul urias a vizitat obiective importante, precum muzeul Luvru.

Cei 6.400 de angajati au mers si pe Coasta de Azur, unde Li Jinyuan a inchiriat 4.760 de camere in 79 de hoteluri de patru si cinci stele din Cannes si Monaco.
Angajatii au avut nevoie de 147 de autobuze, pentru a fi transportati de la hotel la Promenade des Anglais in Nisa, unde au format cel mai mare lant uman din istorie. Acestia s-au asezat astfel incat sa formeze fraza "Visul companiei Tiens este sa fie in Nisa, pe Coasta de Azur", pentru a aniversa 20 de ani de parteneriat intre compania chineza si regiunea franceza.

In urma acestei excursii cu adevarat excentrice, Franta a castigat 33 milioane euro. Grupul format din peste 6.400 de angajati va cheltui 13 milioane euro in Paris. in Nisa, acestia vor cheltui 20 milioane euro, deoarece multi dintre oaspetii chinezi sunt cazati la hotelurile scumpe din Cannes.

Li Jinyuan, in varsta de 57 de ani, este unul dintre cei mai bogati chinezi, cu o avere de cateva miliarde de dolari. Miliardarul a infiintat compania in 1995, aceasta fiind un conglomerat format din mai multe afaceri in biotehnologie, managementul sanatatii, comert digital, domeniul hotelier si turistic.

Franta, care incearca sa-si revigoreze economia, este cea mai vizitata tara din lume, potrivit cifrelor ONU si multi turisti provin din China.

Aproape 85 milioane de turisti sustin anual o industrie de 150 miliarde euro, care genereaza 7% din PIB-ul Frantei. in 2013, cei mai multi turisti au provenit din tarile europene invecinate, dar 3,1 milioane au provenit din SUA si 1,7 milioane din China.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii