ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-01-2014, ora 14:08

Un mesaj aruncat in mare a primit raspuns dupa 23 de ani

Articol de Madalina Irimia

Un cuplu olandez a gasit recent, la o distanta de peste 500 de kilometri de locul unde a fost aruncata, o sticla care continea un mesaj. Aceasta fusese aruncata in mare de catre o eleva, in urma cu 23 de ani.

Zoe Lemon, acum in varsta de 33 de ani, a facut gestul in urma cu peste doua decenii, cand avea 10 ani. Ea dorea sa obtina un raspuns de la un strain dintr-o tara indepartata, care va gasi mesajul, relateaza ziare.com, citand Daily Mail.

In scrisoarea respectiva, ea se descria ca fiind o fata care se afla pe un feribot pentru a petrece o vacanta in Germania si avand ca pasiuni "baletul, flautul si pianul". A amintit de animalele ei de companie, hamsteri si pesti, scriind totodata si cateva cuvinte despre parintii ei.

Curand dupa aceasta, ea a uitat de acest mesaj, a crescut, iar in cele din urma s-a casatorit si are un copil.

De acest Craciun insa, ea a primit un mesaj de la Piet si Jacqueline Lateur, care locuiesc in Serooskerke.

Piet Lateur se plimba cu cainele in zona digului Oosterschel atunci cand a gasit sticla cu scrisoarea lui Zoe in interior.

Femeia - al carui nume de familie este acum Averianov - a fost uimita atunci cand parintii au anuntat-o de Craciun ca are un mesaj din Europa.

Ea a declarat: "Parintii mei au venit sa ma viziteze de Craciun si au adus aceasta scrisoare din Europa, pe numele meu de fata, Lemon".

Foto: mentalfloss.com

     
Tag-uri: mesaj, sticla, mare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii