A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662325.6222.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un medic din Iasi a fost gasit mort intr-o padure dupa ce fusese dat disparut. Doctorul isi anuntase sinuciderea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-11-2015, ora 10:02

Un medic din Iasi a fost gasit mort intr-o padure dupa ce fusese dat disparut. Doctorul isi anuntase sinuciderea

Articol de Madalina Irimia
Seful Sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva de la Maternitatea „Elena Doamna” din Iasi a fost gasit mort, in dimineata zilei de joi, dupa ce fusese dat disparut de pe 31 octombrie.

Onoriu Filip a fost gasit de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi dupa ce in utlimele zile acestia au intensificat cautarile. Filip a fost dat disparut si de catre reprezentantii unitatii spitalicesti din Iasi, dupa ce acestia au constatat ca doctorul nu a mai venit luni la munca.

Din primele informatii, se pare ca medicul iesean, sef al Sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva de la Maternitatea „Elena Doamna”, s-ar fi sinucis. „Vineri a fost de garda, sambata a terminat, a predat garda si dupa nu a mai venit. El nu a anuntat nimic si nu s-a intamplat niciodata, pana acum, asa ceva”, declara Cristina Dobre, managerul Maternitatii „Elena Doamna”.

De altfel, acesta si-a manifestat gandurile suicidare printr-un bilet pe care l-ar fi lasat familiei inainte de a disparea de acasa, potrivit unor surse din cadrul Politiei. Politia ieseana a anuntat in cursul zilei de joi, oficial, ca trupul neinsufletit al medicului a fost descoperit in padurea Cetatuia, situata in apropiere de municipiul Iasi.

„La data de 5 noiembrie a.c., in urma cautarilor efectuate de politistii din cadrul Biroului Urmariri si Sectiilor de Politie Urbana, cu sprijinul jandarmilor a fost gasit barbatul de 59 ani, din mun. Iasi, care a plecat voluntar de la domiciliu la data de 31 octombrie a.c.Acesta a fost depistat intr-o zona impadurita din proximitatea municipiului Iasi. Politistii continua verificarile in vederea stabilirii intregii situatii de fapt”, au precizat politistii.

Trupul neinsufletit al medicului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala acolo unde urmeaza a fi efectuata necropsia.

Sursa: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii