A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664237.5092.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un medic celebru o critica pe Halep: Zika nu este adevaratul motiv pentru care nu merge la Olimpiada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-07-2016, ora 12:31

Un medic celebru o critica pe Halep: Zika nu este adevaratul motiv pentru care nu merge la Olimpiada

Articol de Madalina Irimia
Anuntul Simonei Halep, conform caruia nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de frica virusului Zika, nu a ramas fara reactii.

Un raspuns legat de aceasta decizie vine chiar de la directoarea Spitalului de Oftalmologie, Monica Pop. Reputatul medic sugereaza ca virusul Zika nu este adevaratul motiv al retragerii.

Monica Pop este de parere ca teama de virusul Zika nu este un motiv intemeiat pentru ca Simona Halep sa nu participe la Jocurile Olimpice. "De ce crede cineva ca toti sunt naivi? Virusul Zika e un motiv de a nu merge la Olimpiada?! Ceilalti sportivi merg, nu?! Nu e clar motivul adevarat?

”Orgolii prost intelese! Nu e OK pentru Romania! Ca sa nu mai vorbim ca o medalie olimpica e ceva maret pentru orice sportiv si pentru tara! Desigur, daca exista capacitatea fizica si sufleteasca de a se ajunge la asa o performanta!", a declarat Monica Pop, pentru ziarulring.ro.

Simona Halep a declarat ca nu va participa la Jocurile Olimpice pentru a-si proteja cariera si sanatatea in fata unei posibile infectari cu virusul Zika.

Sursa: gandu.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii