A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819338.4305.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un martor afirma ca l-a filmat pe Schumacher, care schia cu viteza moderata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2014, ora 13:40

Un martor afirma ca l-a filmat pe Schumacher, care schia cu viteza moderata

Articol de Madalina Irimia

Un martor german afirma ca l-a filmat intamplator pe Michael Schumacher, care schia in momentul accidentului cu viteza moderata, scrie publicatia Der Spiegel, citata de AFP.

Un steward de 35 de ani, din Essen, sustine ca l-a surprins pe Schumacher in timp ce-si filma prietena cu telefonul mobil, la cativa metri de locul accidentului. Potrivit acestui martor, care a contactat vineri publicatia germana, acest schior, care in opinia lui este Schumacher, avansa cu o viteza maxima de 20 km/h.

Imaginile oferite de martor arata in plan secund un schior care avanseaza pe o portiune situata intre doua piste si apoi cade. Acest martor intentioneaza sa trimita imaginile la Parchetul din Albertville, care ancheteaza accidentul.

Contactat de AFP, procurorul din Albertville a declarat ca este interesat de aceasta marturie, insa nu a oferit alte detalii ale anchetei in curs.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori. Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: thenewsportsguru.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii