ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-01-2014, ora 12:51

Un job sigur, dar prost platit sau unul nesigur, dar bine platit. Ce ar alege finantistii

Articol de Cristian Amariei

Peste 55% dintre specialistii din domeniul financiar prefera un pachet salarial mai mare in detrimentul unui job mai sigur, arata rezultatele studiului "Cariera in domeniul financiar: oportunitati si provocari" realizat de FinanceProfessionals.ro, site de joburi specializat in domeniul financiar.

Apetitul pentru risc in randul specialistilor din domeniul financiar este moderat, 44% dintre respondenti preferand siguranta oferita de un loc de munca, in detrimentul unui salariu mai mare, arata datele studiului.

Procentul de 56% care prefera un pachet salarial mai mare in detrimentul unui job mai sigur indica faptul ca angajatii sunt increzatori in capacitatea de a-si gasi un loc de munca relativ usor„, explica realizatori studiului.

Studiul mai arata ca evolutia oportunitatilor de cariera urmeaza o tendinta descendenta. 70% dintre specialistii din domeniul financiar considera ca nivelul salariilor oferite de angajatori este in scadere, rezultat similar si cu perceptia asupra numarului de joburi disponibile.

Sursa: realitatea.net

Foto: studentie.ro

     
Tag-uri: job, salariu, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii