A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662473.8051.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un japonez a castigat o avere dupa ce a fost schimbat la nastere si crescut in saracie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-11-2013, ora 10:07

Un japonez a castigat o avere dupa ce a fost schimbat la nastere si crescut in saracie

Articol de Madalina Irimia

Un barbat japonez, in varsta de 60 de ani, a crescut in saracie, dupa ce a fost inlocuit la nastere si indepartat de parintii biologici extrem de bogati, scrie stirileprotv.ro.

Barbatul care vrea sa-si pastreze identitatea secreta a castigat in instanta 300.000 de euro dupa ce a dat spitalul, in care s-a nascut, in judecata, relateaza Daily Mail.

Greseala a avut loc in 1953, cand medicii au incurcat doi copii nascuti la 13 minute distanta.

Victima a descoperit mai tarziu eroarea comisa si a aflat ca putea sa creasca in lux si intr-un stil de viata complet diferit.

Barbatul a crescut fara tata iar mama sa s-a chinuit sa-l intretina alaturi de fratii lui intr-o garsoniera unde singurul lux era un radio. Barbatul a inceput de mic sa munceasca si a facut liceul la seral.

Incurcatura a iesit la ivelea atunci cand cei 3 frati biologici ai sai au facut un test ADN pentru ca al patrulea frate care nu semana deloc cu ei. Au aflat ca nu erau inruditi cu el iar greaseala medicilor a iesit la lumina.

Victima nu si-a mai putut cunoaste parintii biologici pentru ca acestia murisera inainte de a descoperi adevarul. Acum barbatul nu vrea dacat sa-si cunoasca fratii biologici si sa recupereze intr-o mica masura timpul pierdut.

Foto: weheartit.com

     
Tag-uri: barbat, Japonia, spital
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii