ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-05-2013, ora 14:59

Un irakian si un libanez, expulzati din Romania pentru ca promovau si finantau Jihadul. Ce afaceri aveau cei doi suspecti de terorism

Articol de Cristian Amariei

Un irakian si un libanez de origine siriana, Salid Harba, 39 de ani, si Abdul Razak Harba, 37 de ani, au fost declarati indezirabili pe teritoriul Romaniei de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, pentru o perioada de 15 ani, si vor fi expulzati din tara de catre Inspectoratul General pentru Imigrari. Cei doi ar fi promovat si finantat miscari extremiste din Orientul Mijlociu, reusind sa convinga mai multe persoane din Romania sa ia parte la Jihad si sa lupte in misiuni sinucigase.

"Cele doua persoane au fost declarate indezirabile pe o perioada de 15 ani, ca urmare a implicarii lor in sprijinirea financiara si in promovarea unor miscari jihadiste din Orientul Mijlociu. Cei doi au facilitat si intrarea ilegala in Romania a unor persoane care veneau din spatii active din punct de vedere al terorismului", a explicat pentru gandul Sorin Sava, purtatorul de cuvant al SRI.

Integral pe gandul.info

Foto: libertatea.ro

     
Tag-uri: teroristi, Romania, Jihad
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii