A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674871.4104.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un important post de televiziune se va inchide
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-05-2014, ora 12:37

Un important post de televiziune se va inchide

Articol de Cristian Amariei

Postul de sport al trustului Media Pro se va inchide in perioada urmatoare, conform informatiilor primite de catre Gazeta Sporturilor de la surse media credibile.

Dupa mai multe miscari si schimbari interne, postul de televiziune Sport.ro urmeaza sa se inchida incepind cu data de 1 iulie. Dupa restructurarile facute in cadrul ProTV, au inceput sa fie dati afara si de la postul de sport, iar Aleksandras Cesnavicius, seful operatiunilor CME in Romania a concediat o buna parte din redactia postului, scrie GSP.ro.

In acest moment nu exista un comunicat oficial in privinta inchiderii postului de sport, dar sursele media au dezvaluit pentru Gazeta Sporturilor ca informatia este reala, urmind ca in perioada viitoare sa se faca si anuntul oficial. Conform informatiilor venite dintr-o sursa din cadrul postului in perioada imediat urmatoare urmeaza sa fie restructurati 90% din cei care lucreaza in acest moment la canalul Sport.ro, iar pe viitor din echipa de sport a trustului vor ramine doar cinci reporteri.

Postul de televiziune TV Sport a fost lansat pe 27 iulie 2003, iar din martie 2007 acesta a intrat in portofoliul Pro TV SA, atunci cind si-a schimbat numele in Sport.ro.

Foto: gadgetreport.ro

     
Tag-uri: post, TV, PRO TV, SPORT
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii