ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-03-2012, ora 15:07

Un hot din Brazilia si-a falsificat buletinul si a pus poza lui Jack Nicholson

Articol de Madalina Irimia

Prima regula pe care ar trebui sa o respecte aproape orice infractor este sa foloseasca fotografii cu persoane greu de recunoscut, scrie Daily Mail.

Un hot din Recife, Brazilia, a ignorat aceasta norma de precautie si a falsificat o carte de identitate folosindu-se de fotografia celebrului actor Jack Nicholson. Ricardo Sergio Freire de Barros, de 41 de ani, a fost arestat dupa ce a incercat sa foloseasca documentul fals pentru a deschide un cont bancar.

"Nu exista nicio asemanare fizica intre suspect si actor", au declarat oamenii legii.

Barros a facut uz de o fotografie de prim-plan a actorului, care a aparut in anul 2003 in publicatia Entertainment Weekly. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns ca a recurs la aceasta metoda neinspirata, infractorul s-a gandit sa atribuie imaginii actorului din documentul fals numele fotablistului Joao Pedro dos Santos.

In momentul in care a fost retinut, Barros mai avea la el alte cinci carti de identitate false, dintre care doar una avea fotografia actorului de 74 de ani. Asupra hotului au mai fost gasite 36 de carnete de cec, patru carti de credit si alte acte falsificate, inclusiv o declaratie de venituri pe care era inscrisa suma de peste un milion de dolari.

Politistii erau pe urma lui Barros inca de acum trei luni, dar a fost arestat abia martea aceasta, la iesirea de la banca.

A fost acuzat pentru fals in documente si uz de fals in acte. Suspectul a fost dus la sectia de politie, unde a respins toate acuzatiile care i se aduc.

Dupa ce a fost prins Barros a fost dus si la un spital din apropierea pentru un examen psihiatric.(gandul.info)

Foto: news.sky.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii