ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-03-2013, ora 15:33

Un hot a returnat 800 de dolari, furati in anii '80

Articol de Cristian Amariei

Un hot din SUA care furase 800 dolari dintr-un magazin din Michigan in anii '80 a fost cuprins de remuscari, asa ca a returnat recent suma respectiva si ceva in plus.

Acesta nu si-a dezvaluit identitatea, insa a trimis un bilet, insotit de 1.200 dolari, catre departamentul de politie din Hastings.

Talharul a admis ca intrase prin efractie intr-un magazin Middle Mart, in urma cu 30 de ani. In scrisoarea sa, plina de greseli gramaticale, omul a cerut ajutor pentru a gasi o persoana careia ii datoreaza bani. El a marturisit ca ii pare foarte rau pentru fapta comisa si ca de atunci a trait cu regrete.

Scrisoarea nu era semnata si nu avea adresa expeditorului.

Cu toate ca barbatul a trimis mai multi bani decat furase, cei 800 dolari ar fi valorat astazi 1.800 dolari, nu 1.200 dolari, cat a returnat el.

Fostul proprietar al magazinului pagubit a confirmat ca fusese jefuit in perioada in care hotul spune ca a comis fapta. Acesta a vandut spatiul comercial in 1988.

Politistii americani au declarat ca nu vor redeschide ancheta in acest caz, avand in vedere ca a trecut atat de mult timp, dar au recunoscut ca au fost surprinsi de gestul hotului.

Sursa: apropo.ro

Foto: umbcgiving.wordpress.com

     
Tag-uri: hot, furt, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii