A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662207.6544.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un fotoreporter roman a primit premiul de excelenta la Pictures of the Year International
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2013, ora 18:26

Un fotoreporter roman a primit premiul de excelenta la Pictures of the Year International

Articol de Madalina Irimia

Fotoreporterul Andrei Pungovschi a primit premiul de excelenta la Pictures of the Year International, la sectiunea "Portret", pentru fotografia "Tough Journey", se arata pe site-ul oficial al concursului.

Fotografia premiata face parte din reportajul "Norii sunt prietenii tai", de Oana Sandu, publicat la sfarsitul anului in Decat o Revista.

Pictures of the Year International, devenit unul dintre cele mai importante concursuri internationale de fotojurnalism, a fost initiat in 1944, de Missouri School of Journalism, ca o competitie pentru fotoreporterii americani care, in ciuda dificultatilor din vreme de razboi, isi faceau foarte bine meseria. De-a lungul timpului, menirea concursului s-a schimbat. Numarul de imagini inscrise a crescut pana la zeci de mii, iar programul a devenit unul international.

Andrei Pungovschi este fotograf freelancer, colaborator al publicatiei Decat o Revista si al AFP. A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti si a lucrat ca fotoreporter la Mediafax, Ziarul Financiar si Columbia Missourian. A beneficiat de doua burse in Statele Unite ale Americii, la University of Montana si University of Missouri, precum si de un internship de fotojurnalism la Associated Press, Seattle.

Sursa: incont.ro

Foto: romania-insider.com, newmediaschool.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii