A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833055.8206.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un fost top-model din Romania a murit la doar 40 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2016, ora 16:06

Un fost top-model din Romania a murit la doar 40 de ani

Articol de Cristian Amariei
Fostul model Dana Balcacean a murit in noaptea de miercuri spre joi, din cauza unor afectiuni hepatice. Avea 40 de ani.

Fostul model de la ”Casa Perla” Dana Balcacean s-a stins din viata miercuri noapte, la spital, din cauza unor afectiuni hepatice. Ea se afla de mai multa vreme in coma.

In varsta de 40 de ani, Dana s-a maritat in 2007 cu milionarul Cosmin Balcacean, nunta lor facand senzatie la vremea respectiva. Mireasa a purtat o rochie Versace care a costat 80.000 de euro si, peste toate acestea, a primit in dar de la sotul ei un inel de 1.000.000 de euro. Mai mult, Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Adi Minune si celebra Bonnie Tyler au cantat la nunta celor doi.

In ultimul an, Dana (mama a doua fetite, una rezultata in urma casniciei cu miliardarul Cosmin Balcacean, cealalta dintr-un mariaj anterior) a aflat ca sufera de o afectiune grava. ”Poate ca si din cauza supararilor a facut ciroza. A stat mai mult prin spitale. Intrase in coma dupa ce medicii i-au anuntat rudele ca nu o mai pot salva”, ne-a declarat un apropiat al fostului model. inmormantarea Danei va avea loc sambata, scrie cancan.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii