ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-03-2011, ora 14:40

Un fiu al lui Gaddafi ucis intr-un atac sinucigas? Tripoli dezminte

Articol de Alexandra Stefanescu

Khamis Gaddafi, unul dintre fiii liderului libian Muammar Gaddafi, ar fi murit sau ar fi in stare critica in urma unui atac efectuat de un pilot al aviatiei libiene care ar fi trecut de partea opozitiei.

Fiu Gaddafi Libia Bab al-Aziza TripoliPotrivit site-ului de stiri elvetian 20min, informatia conform careia, un avion de lupta rebel s-a prabusit in complexul Bab al-Azizia provocand o explozie in urma careia unul dintre fii lui Gaddfi murit, a fost dezmintita de Tripoli. PressTV relateaza ca unul din cei sapte fii ai lui Gaddafi " se lupta cu moartea" la spital, citand canalul al-Arabiya. Al-Manara, la randul sau, relateaza ca Khamis Gaddafi, cel de-al saselea fiu al lui Moammar Gaddafi, ar fi murit duminica, in urma ranilor. Potrivit agentie AGI, pilotul in cauza si-ar fi prabusit sambata in mod deliberat avionul asupra complexului militar din Tripoli al colonelului Gaddafi, in care afla Khamis, impreuna cu tatal sau si cu alti membri ai familiei. Transportat de urgenta la spital, Khamis ar fi murit cateva ore mai tarziu, din cauza arsurilor. La randul sau, Agentia Giornalistica Italia citeaza mai multe rapoarte neconfirmate care spun ca fiul lui Gaddafi, Khamis, ar fi fost ranit sambata, cand un pilot libian si-a prabusit avionul in complexul Bab al-Azizia, intr-un atac sinucigas. Spitalizat in unitatea de ingrijire intensiva a unui spital din Tripoli, Khamis ar fi murit la cateva ore, in urma ranilor. Agentia italiana subliniaza, la randul sau, ca acesta este un raport neconfirmat.

     
Tag-uri: Khamis Gaddafi, unul dintre fiii liderului libian Muammar Gaddafi, ar fi murit sau ar fi in stare critica in urma unui atac efectuat de un pilot al aviatiei libiene care ar fi trecut de partea opozitiei.
 

" title="Stiri despre

Khamis Gaddafi, unul dintre fiii liderului libian Muammar Gaddafi, ar fi murit sau ar fi in stare critica in urma unui atac efectuat de un pilot al aviatiei libiene care ar fi trecut de partea opozitiei.
 

">

Khamis Gaddafi, unul dintre fiii liderului libian Muammar Gaddafi, ar fi murit sau ar fi in stare critica in urma unui atac efectuat de un pilot al aviatiei libiene care ar fi trecut de partea opozitiei.
 

, Fiu Gaddafi Libia Bab al-Aziza TripoliPotrivit site-ului de stiri elvetian 20min, informatia conform careia, un avion de lupta rebel s-a prabusit in complexul Bab al-Azizia provocand o explozie in urma careia unul dintre fii lui Gaddfi murit, a fost dezmintita de Tripoli. PressTV relateaza ca unul din cei sapte fii ai lui Gaddafi " se lupta cu moartea" la spital, citand canalul al-Arabiya. Al-Manara, la randul sau, relateaza ca Khamis Gaddafi, cel de-al saselea fiu al lui Moammar Gaddafi, ar fi murit duminica, in urma ranilor. Potrivit agentie AGI, pilotul in cauza si-ar fi prabusit sambata in mod deliberat avionul asupra complexului militar din Tripoli al colonelului Gaddafi, in care afla Khamis, impreuna cu tatal sau si cu alti membri ai familiei. Transportat de urgenta la spital, Khamis ar fi murit cateva ore mai tarziu, din cauza arsurilor. La randul sau, Agentia Giornalistica Italia citeaza mai multe rapoarte neconfirmate care spun ca fiul lui Gaddafi, Khamis, ar fi fost ranit sambata, cand un pilot libian si-a prabusit avionul in complexul Bab al-Azizia, intr-un atac sinucigas. Spitalizat in unitatea de ingrijire intensiva a unui spital din Tripoli, Khamis ar fi murit la cateva ore, in urma ranilor. Agentia italiana subliniaza, la randul sau, ca acesta este un raport neconfirmat.

" title="Stiri despre Fiu Gaddafi Libia Bab al-Aziza TripoliPotrivit site-ului de stiri elvetian 20min, informatia conform careia, un avion de lupta rebel s-a prabusit in complexul Bab al-Azizia provocand o explozie in urma careia unul dintre fii lui Gaddfi murit, a fost dezmintita de Tripoli. PressTV relateaza ca unul din cei sapte fii ai lui Gaddafi " se lupta cu moartea" la spital, citand canalul al-Arabiya. Al-Manara, la randul sau, relateaza ca Khamis Gaddafi, cel de-al saselea fiu al lui Moammar Gaddafi, ar fi murit duminica, in urma ranilor. Potrivit agentie AGI, pilotul in cauza si-ar fi prabusit sambata in mod deliberat avionul asupra complexului militar din Tripoli al colonelului Gaddafi, in care afla Khamis, impreuna cu tatal sau si cu alti membri ai familiei. Transportat de urgenta la spital, Khamis ar fi murit cateva ore mai tarziu, din cauza arsurilor. La randul sau, Agentia Giornalistica Italia citeaza mai multe rapoarte neconfirmate care spun ca fiul lui Gaddafi, Khamis, ar fi fost ranit sambata, cand un pilot libian si-a prabusit avionul in complexul Bab al-Azizia, intr-un atac sinucigas. Spitalizat in unitatea de ingrijire intensiva a unui spital din Tripoli, Khamis ar fi murit la cateva ore, in urma ranilor. Agentia italiana subliniaza, la randul sau, ca acesta este un raport neconfirmat.

">Fiu Gaddafi Libia Bab al-Aziza TripoliPotrivit site-ului de stiri elvetian 20min, informatia conform careia, un avion de lupta rebel s-a prabusit in complexul Bab al-Azizia provocand o explozie in urma careia unul dintre fii lui Gaddfi murit, a fost dezmintita de Tripoli. PressTV relateaza ca unul din cei sapte fii ai lui Gaddafi " se lupta cu moartea" la spital, citand canalul al-Arabiya. Al-Manara, la randul sau, relateaza ca Khamis Gaddafi, cel de-al saselea fiu al lui Moammar Gaddafi, ar fi murit duminica, in urma ranilor. Potrivit agentie AGI, pilotul in cauza si-ar fi prabusit sambata in mod deliberat avionul asupra complexului militar din Tripoli al colonelului Gaddafi, in care afla Khamis, impreuna cu tatal sau si cu alti membri ai familiei. Transportat de urgenta la spital, Khamis ar fi murit cateva ore mai tarziu, din cauza arsurilor. La randul sau, Agentia Giornalistica Italia citeaza mai multe rapoarte neconfirmate care spun ca fiul lui Gaddafi, Khamis, ar fi fost ranit sambata, cand un pilot libian si-a prabusit avionul in complexul Bab al-Azizia, intr-un atac sinucigas. Spitalizat in unitatea de ingrijire intensiva a unui spital din Tripoli, Khamis ar fi murit la cateva ore, in urma ranilor. Agentia italiana subliniaza, la randul sau, ca acesta este un raport neconfirmat.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii