A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719646719.9993.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un europarlamentar german critica Guvernul de la Berlin si apara Romania si Bulgaria
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
08-03-2013, ora 06:00

Un europarlamentar german critica Guvernul de la Berlin si apara Romania si Bulgaria

Articol de Cristian Amariei

Europarlamentarul german Rebecca Harms, din grupul ecologistilor, a criticat, joi, pozitia ministrului german de interne, Hans-Peter Friedrich, fata de aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, dupa cum semnaleaza postul public de radio de la Berlin.

Coruptia constituie "o problema nu numai in Bulgaria si Romania. Avem probleme cuacest lucru si in alte state. Intregul concept de stat de drept nu corespunde inca idealului european. Nu este de neglijat nici tema protectiei minoritatilor din aceste tari, astfel ca si acest subiect priveste Germania, prin prisma discutiilor asupra romilor.

Insa toate aceste probleme, pe care nu le putem solutiona pe deplin, nu se amelioreaza daca suspendam Schengen si cerem sa se arate pasapoartele la frontiere. Aceste probleme se amelioreaza numai prin eforturi comune, europene, alaturi de politicile interne ale tarilor in care ele apar", a declarat europarlamentarul german.

"Ii reprosez ministrului Friedrich in special faptul ca s-a folosit de opozitia referitoare la Schengen, asa cum inaintea lui au facut-o, de exemplu, Berlusconi, cand inca mai avea responsabilitati in Italia, sau chiar Sarkozy, cand inca raspundea pentru Franta. Ii reprosez ca a abuzat de acest subiect ca sa sugereze, in plan politic, ca aceste probleme pot fi abordate in anumite state ale UE, daca se blocheaza Schengen", a declarat ea.

Integral pe ziare.com

Foto: commons.wikimedia.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii