ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-04-2014, ora 10:49

Un elev de 6 ani a fost mutilat de mama pentru ca nu si-a facut tema pentru acasa. Reactia revoltatoare a autoritatilor

Articol de Madalina Irimia

Politia din China a decis sa nu ia nicio masura impotriva unei mame care si-a desfigurat in bataie copilul de 6 ani, pentru ca nu si-a facut tema pentru acasa, scrie stirileprotv.ro.

Acest caz nu ar fi fost iesit din comun daca politia nu ar fi admis motivatia mamei pentru gestul socant si anume aceea ca fiul ei este "obraznic", lucru care a fost scris si in documentele oficiale ale politiei.

Leziunile grave ale baiatului - Xiao Bing - au fost descoperite de o profesoara, la cabinetul medical dintr-o scoala din orasul Jiangmen, inaintea orei de sport, potrivit Daily Mail.

Revoltata de cat de grave erau leziunile elevului, provocate cu o sarma de la un umeras pentru haine, profesoara i-a facut poze si apoi s-a dus direct la politie. In mod ciudat, autoritatile nu au luat nicio masura impotriva mamei si au transmis scolii ca i-au pus in vedere femeii sa nu-si mai bata atat de tare copilul pe viitor.

Copilul a spus ca a fost batut de mama cu o sarma de la un umeras, pentru ca nu si-a facut o tema.

Furioasa pentru ca politia nu a luat nicio masura, profesoara a postat pe internet pozele facute, dorind sa atraga atentia asupra abuzurilor la care sunt supusi copiii chinezi de catre parintii lor, cu scopul de a a-i determina sa obtina rezultate cat mai bune la scoala.

Xiao Bing a fost dus la spital si a primit ingrijiri medicale pentru ranile grave.

     
Tag-uri: elev, teme, China, leziuni, scoala
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii