ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-01-2013, ora 14:44

Un cuplu din Marea Britanie a ajuns dupa gratii dupa ce a postat pe Facebook fotografii de la nunta

Articol de Madalina Irimia

Nicola Derbyshire, in varsta de 37 de ani, si Adam Heard, in varsta de 41 de ani, au ajuns dupa gratii dupa ce femeia a postat pe contul personal de Facebook imagini cu cei doi de la nunta.

Britanica, mama a doi copii, pretindea ca nu este casatorita, nu are nicio relatie cu vreun barbat si ca isi creste singura minorii, motiv pentru care aceasta a beneficiat de un ajutor din partea statului de peste 35.000 de euro, noteaza Daily Mail.

Nicola Derbyshire a justificat autoritatilor prezenta lui Adam Heard in viata ei spunand ca acesta este proprietarul casei in care locuieste alaturi de copiii ei. In realitate, se pare ca cei doi aveau o relatie, drept care au decis sa isi uneasca destinele si in mod oficial. Pentru a se casatori acestia au ales Cipru.

Totul a iesit la iveala, dupa ce femeia a postat pe contul personal de Facebook imagini cu cei doi din timpul ceremoniei de casatorie. Mai mult, Nicola Derbyshire a distribuit si un link cu agentia de nunti care le-a organizat totul.

Asistentii sociali care o monitorizau pe femeie au fost avertizati imediat de gestul femeii, care a beneficiat in perioada 2008-2012 de un ajutor din partea statului de peste 35.000 de euro, mai scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Cuplul a fost imediat arestat imediat cum a ajuns pe teritoriul Marii Britanii. In urma procesului care a inceput de indata ce acestia au fost arestati s-a decis ca si barbatul sa plateasca alaturi de femeie. Astfel, acesta va trebuie sa lucreze 100 de ore in folosul comunitatii si va trebui sa plateasca o amenda de aproape 600 de euro. Femeia a fost condamnata la 12 saptamani de inchisoare. Aceasta va trebui sa presteze si ea munca in folosul comunitatii: 200 de ore si va avea de platit o amenda de aproape 680 de euro.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii