A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831711.7293.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un copil s-ar fi vindecat de o tumoare la creier dupa ce a fost sarutat pe crestet de papa Francisc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2015, ora 09:44

Un copil s-ar fi vindecat de o tumoare la creier dupa ce a fost sarutat pe crestet de papa Francisc

Articol de Cristian Amariei
Tumoarea de pe creierul Giannei, o fetita de un an, a disparut practic, dupa cum dovedesc scanarile, minunea putandu-se datora sarutului papei Francisc, sustin parintii copilului. Gianna avea doar cateva saptamani cand i s-a depistat o tumoare cerebrala, inoperabila, cu prilejul unor analize realizate la un centru spitalicesc la Philadelphia, relateaza luni 20minutes.ch.

Parintii Giannei cred ca in cazul fetitei lor s-a infaptuit un miracol: in luna septembrie, cand papa a vizitat orasul, Joey si Kristen Masciantonio au asistat la parada organizata cu acel prilej, sperand ca il vor intalni pe suveranul pontif. Insa papa Francisc a sarutat spontan crestetul fetitei. Dupa doua luni, scanarea cerebrala a Giannei a dat un rezultat incredibil: tumora fetitei aproape ca a disparut. "Cred ca totul vine de la Dumnezeu. Cred ca papa este un mesager al Domnului", a declarat Joey Masciantonio la CBS Philadelphia. "Se simte mai bine si este tot mai puternica. Trimite sarutari. incepe sa arate lucrurile cu degetul", a spus Kristen, mama fetitei.

Parintii Giannei sunt siguri ca viitorul copilului lor este promitator. De-abia asteapta sa ii povesteasca si sa ii arate ce putere poate avea un sarut. "Anul trecut ne gandeam sa traim cu amintirea ei. Acum vom putea trai cu ea", a incheiat Joey.

Barbatul care l-a condus pe papa Francisc in preajma familiei Masciantonio a fost o garda de corp, Domenico Giani, acesta avand un nume similar fratelui mai mare al Giannei, pe care-l cheama Dominic. Parintii celor doi copii, foarte credinciosi, vad in acest lucru un alt semn al interventiei divine, incheie 20minutes.ch, citat de agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii