ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-12-2014, ora 08:15

Un copil de doi ani din SUA si-a impuscat mortal mama

Articol de Madalina Irimia
Un copil in varsta de doi ani si-a ucis accidental mama marti, intr-un supermarket american, impuscand-o cu un pistol gasit in poseta, au anuntat autoritatile locale.
Accidentul a avut loc intr-un supermarket WalMart din orasul Hayden, in statul american Idaho, a confirmat politia intr-un comuncat.

"Pe 30 decembrie, la ora 10.20 (20.20, ora Romaniei) agenti ai politiei au raspuns la apeluri indicand ca in interiorul magazinului WalMart din Hayden au fost auzite tiruri", precizeaza politia.

"Politistii ajunsi la fata locului au gasit o femeie in varsta de 29 de ani, decedata probabil din cauza ranilor provocate de gloante. Ancheta preliminara arata ca ea isi facea cumparaturile cu fiul ei de doi ani si alti membri ai familiei", afirma sursa citata.

Potrivit politiei, "copilul era asezat intr-un carucior de supermarket cand a apucat o arma gasita in poseta mamei si a descarcat-o, impuscand mortal victima".

"Tirurile par a fi accidentale. Mai multi inspectori se afla in prezent la locul accidentului", informeaza autoritatile americane.

Surse citate de posturi de televiziune locale afirma ca femeia isi petrecea sabatorile de iarna la Hayden, insa nu locuia in acest oras.

Lantul de supermarketuri WalMart a declarat la randul sau ca "coopera cu politia in legatura cu acest trist incident".

Sursa: mediafax.ro
Foto: ziare.com
     
Tag-uri: sua, mama, copil, accident
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii