A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674951.959.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un copil de TREI ANI si-a IMPUSCAT tatal si mama insarcinata VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-02-2015, ora 10:09

Un copil de TREI ANI si-a IMPUSCAT tatal si mama insarcinata VIDEO

Articol de Cristian Amariei
Un incident socant a avut loc in America, dupa ce un copil de doar trei ani si-a impuscat tatal si mama insarcinata dupa ce a gasit o arma in geanta femeii in timp ce familia se afla intr-o camera de hotel.

Incidentul socant a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o camera de hotel din orasul Albuquerque, New Mexico, potrivit The Independent.

Baietelul de trei ani a reusit sa scoata o arma incarcata din poseta mamei sale, insarcinata in luna a opta, a ca apoi sa o indrepte spre tatal sau si sa traga. Barbatul a fost astfel impuscat in spate. Mai mult, glontul a iesit din corpul barbatului si a lovit-o pe mama in umarul drept.

Cei doi au fost dusi de urgenta la spital. in prezent, tatal copilului a fost externat dupa ce a primit ingrijiri medicale, in timp ce mama a ramas internata, fiind in stare stabila. Copilul a fost plasat in custodia autoritatilor pana la solutionarea cazului.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: copil, arma, familie, america
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii