A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832019.7997.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un copil de 9 ani castiga anual un milion de dolari de acasa. Parintii lui au renuntat sa mai munceasca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2015, ora 10:31

Un copil de 9 ani castiga anual un milion de dolari de acasa. Parintii lui au renuntat sa mai munceasca

Articol de Cristian Amariei
Evan este un tanar de 9 ani care petrece cateva ore pe zi inregistrand clipuri pentru Youtube. Nu pare nimic iesit din comun, insa canalul sau, EvanTube, genereaza venituri de peste un milion de dolari anual.

EvanTube a inceput in anul 2011 ca un proiect al lui Evan alaturi de tatal sau, dar s-a transformat aproape imediat intr-o senzatie pe internet. Ideea este una cat se poate de simpla: tanarul primeste cele mai noi jucarii despre care vorbeste timp de cateva minute, relateaza Business Insider.

In multe dintre videoclipurile sale, Evan o are alaturi pe sora sa, Jillian. Tatal sau, Jared, este cel care filmeaza si apoi editeaza clipurile care urmeaza sa fie postate online.

Tatal lui Evan, Jared, a declarat ca a angajat o echipa care sa se ocupe de vanzarea anunturilor publicitare si negocierea cu nume importante din industria jucariilor. in scopuri de marketing, s-a decis ca Evan sa foloseasca trei conturi de Youtube: EvanTubeHD, EvanTubeRaw si EvanTubeGaming. Cei de la Newsweek au scris ca tanarul castiga peste 1,3 milioane de dolari pe an prin vanzarea reclamelor pe canalul de Youtube.

Evan nu este primul tanar care a gasit celebritatea pe internet. Michelle Phan este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe Youtube, alaturi de Pewdiepie, Bethany Mota sau Nash Grier. Ea publica zilnic clipuri in care prezinta probleme legate de makeup, moda sau frumusete, ajungand la peste un miliard de vizualizari. in scurt timp, tanara a ajuns la peste cinci milioane de abonati, atragand atentia presei din Statele Unite. Phan a aparut in numeroase reviste, precum Seventeen, The Sun Sentinel, NYLON sau Forbes.

Prin plasarea de produse, ea a reusit sa castige sume impresionante, avand o avere estimata la peste 4 milioane de dolari. Ea a semnat deasemenea un contract de promovare a anumitor produse Lancome.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Tag-uri: copil, bani, parinti, evantube
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii