A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818501.0004.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un copil de 16 ani are un salariu de 104.000 euro pe saptamana. In urma cu 6 luni juca impotriva Stelei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-01-2015, ora 07:41

Un copil de 16 ani are un salariu de 104.000 euro pe saptamana. In urma cu 6 luni juca impotriva Stelei

Articol de Madalina Irimia
Total necunoscut in urma cu un an, tanarul norvegian Martin Odegaard a atras in ultimele luni atentia marilor cluburi europene, iar Real Madrid a anuntat joi achizitionarea sa. Salariul pe care il va primi pustiul de 16 ani pe Santiago bernabeu va fi de 104.000 euro/saptamana.

Norvegianul de 16 ani Martin Odegaard a fost prezentat astazi, joi, 22 ianuarie, oficial ca jucator al lui Real Madrid. El a fost transferat de la Stromsgodset, fosta adversara a Stelei din preliminariile Ligii Campionilor, pentru suma de 5,6 milioane euro, iar la Real Madrid va avea un salariu fabulos pentru un jucator de varsta sa: 104.000 euro pe saptamana. "A devenit cel mai bine platit tanar jucator din istorie", a scris cotidianul Marca.

La prezentarea oficiala, Odegaard a declarat: "I-am cunoscut pe jucatorii lui Real Madrid. Sunt incredibili. Ce am vorbit cu ei ramane intre noi. Obiectivul meu este sa devin cel mai bun fotbalist posibil si nu ma intereseaza ca voi juca, pentru inceput, la prima sau la a doua echipa. Vreau doar sa continui sa progresez. Este un vis devenit realitate sa ajung la cel mai mare club al tuturor timpurilor".

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii