A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817113.1068.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un copil de 10 ani a semnalat un bug in reteaua Instagram. Ce premiu a primit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-05-2016, ora 09:32

Un copil de 10 ani a semnalat un bug in reteaua Instagram. Ce premiu a primit

Articol de Madalina Irimia
Jani, un copil in varsta de 10 ani din Finlanda, a descoperit o vulnerabilitate in reteaua de socializare si a primit 10.000 de dolari din partea Facebook, in cadrul programului Bug Bounty, informeaza Go4it.

Programul Bug Bounty presupune descoperirea si apoi semnalarea unei vulnerabilitati care poate compromite securitatea retelelor de socializare detinute de Facebook. Cheia este ca cel care gaseste vulnerabilitatea trebuie sa fie primul care o anunta, pentru a intra in posesia premiilor puse la bataie de companie.

Jani, un pusti din Finlanda in varsta de numai 10 ani, a gasit o modalitate de a sterge comentariile altor utilizatori din reteaua Instagram, fara a fi necesara autentificarea in conturile acestora. In loc sa pastreze secreta vulnerabilitatea descoperita, Jani a semnalat problema trimitand un raport administratorilor Instagram. Pentru adjudecarea recompensei in bani, Jani a demonstrat echipei Instagram bug-ul descoperit, stergand un comentariu postat de acestia pe un cont de test, scrie Go4it.

Programul Bug Bounty, initiat de Facebook in anul 2011, este adresat hackerilor White Hat, experti in securitate si utilizatori entuziasti, recompensand cu sume de bani descoperirea si raportarea problemelor de securitate ce vizeaza produsele companiei. Astfel, doar in anul 2015 Facebook a acordat premii in valoare cumulata de 936.000 dolari catre 210 de cercetatori diferiti, pentru raportarea unui numar de 13.000 posibile probleme, dintre care 102 au fost determinate ca avand un „impact de securitate” major.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: copil, instagram, premiu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
hack instagram,  25.02.2019 18:45

This is the best way to get the instagram hack here.

   
jenny,  25.02.2019 18:44

So this is the best way to get hack for instagram. http://hackig.net

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii