A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719759311.4718.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un concurent mai mic decat boxele pe care le-a adus cu el pe scena a ridicat sala in picioare. Un clip vazut de 3.000.000 de oameni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-04-2014, ora 14:40

Un concurent mai mic decat boxele pe care le-a adus cu el pe scena a ridicat sala in picioare. Un clip vazut de 3.000.000 de oameni

Articol de Madalina Irimia

Daca noi avem show-urile "Romanii au talent", nici chinezii nu se lasa mai prejos cu varianta lor locala, "Chinezi uimitori".

Dincolo de asemanarile sau deosebirile dintre cele doua emisiuni, un lucru le leaga cu siguranta: talentul. Iar ceea ce a facut un copilas pe scena a impresionat o lume intreaga.

Numarul lui Zhang Junhao, in varsta de numai 3 ani, a depasit cu mult granitele Chinei si nici nu este de mirare, daca il privesti.

Probabil ca de-abia a invatat sa mearga, insa miscarile le are in sange si danseaza ca un profesionist. Zhang Junhao si-a facut aparitia in concurs cu niste boxe mai mari ca el, spre amuzamentul tuturor.

Cand a inceput sa danseze, insa, a ridicat toata sala in picioare, iar juratii nu au putut decat sa-l treaca in etapa urmatoare.

Sursa: protv.ro

     
Tag-uri: copil, China, concurs
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii