A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662399.8515.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un cersetor a refuzat 100 de dolari ca sa invete IT. Acum si-a lansat propria aplicatie pentru smartphone-uri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-12-2013, ora 12:40

Un cersetor a refuzat 100 de dolari ca sa invete IT. Acum si-a lansat propria aplicatie pentru smartphone-uri

Articol de Madalina Irimia

Un cersetor a avut de ales in vara intre 100 de dolari si lectii de programare. Dupa 5 luni si-a lansat propria aplicatie pentru smartphone-uri.

Un cersetor american a dezvoltat o aplicatie pentru platforme mobile care isi propune sa protejeze mediul inconjurator, dupa ce a invatat in doar 16 saptamani un limbaj de programare, scrie zf.ro.

Povestea lui Leo Grand in rolul de programator a inceput la mijlocul lunii august din acest an, cand un tanar inginer IT, Patrick McConlogue, i-a facut o oferta mai putin obisnuita, fie sa primeasca 100 de dolari, fie sa invete sa scrie coduri.

Grand, care era cersetor din 2011, dupa ce si-a pierdut job-ul din cadrul gigantului de asigurari MetLife, nu a ezitat nicio clipa: voia sa invete sa programeze.

Cei doi s-au intalnit cate o ora in fiecare zi de weekend in locul unde Leo dormea, pe strada. McConlongue l-a invatat pe Grand cum sa scrie coduri folosind trei carti de pe Amazon si un laptop vechi.

Mai multe aici.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii