A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727688542.9775.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un bucurestean putea face milioane de dolari de pe urma Facebook. Cum a ratat sansa vietii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-05-2012, ora 17:08

Un bucurestean putea face milioane de dolari de pe urma Facebook. Cum a ratat sansa vietii

Articol de Cristian Amariei

Robert Cezar Matei este numele romanului care se putea imbogati, dar a ales altceva.

Business Insider prezinta povestea romanului Robert Cezar Matei, nascut in Capitala si plecat in Statele Unite sa studieze la Stanford. Putea fi milionar astazi, dar a ratat ocazia din cauza mai multor momente de proasta inspiratie.

Bucuresteanul a refuzat, intai, sansa de a lucra la Facebook si a decis, in schimb, sa isi puna inteligenta la treaba la Stanford. Apoi, n-a fost impresionat de Jack Dorsey de la Square si a refuzat si aceasta oporturinate.

Dar cea mai costisitoare decizie a aparut mai tarziu. I s-a oferit un job la Instagram, unde ar fi fost al doilea inginer, iar fondatorii companiei i-ar fi propus, pana la acel moment, doar inca unei persoane sa vina in echipa. Instagram a fost cumparata de Facebook cu suma fabuloasa de 1 miliard de dolari.

In locul acestei oferte, bucuresteanul s-a dus la Quora.

"Daca esti in Silicon Valley de indiferent cata vreme, oricum pierzi oportunitati", spune el. "Oportunitatile sunt rar atat de aproape pe cat par ele dupa o intelegere ulterioara. Sunt, de asemenea, milioane de moduri in care viata mea ar fi putut putut fi mai rea", a mai declarat Matei.

Sursa: Business Insider

Foto: yoda.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
ank,  17.05.2012 17:42

degeaba ai o ''carutza'' de scoli si de carte...si in ceea ce ai invatzat esti un as, daca esti ''prost gramada'' cand trebuie sa recunoshti o posibilitate si o oportunitate nu buna ci extrem de buna ptr viatza ta!....banuiesc ca daca il punea din prima director in functie nu ar mai fi refuzat!....ce sa spun, fiecare cum isi asterne asa doarme...oamenii cu carte sunt prosti in multe alte aspecte ale vietzii !...

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii