ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-07-2014, ora 13:23

Un brazilian ar putea fi cel mai batran om din lume. Secretul cu ajutorul caruia ar fi ajuns la 126 de ani

Articol de Madalina Irimia

Jose Aguinelo dos Santos, un barbat din Brazilia, ar putea fi cel mai in varsta om din lume, dupa ce saptamana trecuta a primit un certificat de nastere in care se atesta ca are 126 de ani, scrie stirileprotv.ro.

Documentul oficial arata ca brazilianul s-ar fi nascut pe 7 iulie 1888, la doar doua luni dupa ce tara sa a abolit sclavia, potrivit Daily Mail.

Jose nu s-a casatorit niciodata si nu a avut copii. In ciuda pretinsei varste extrem de inaintate, barbatul se deplaseaza fara ajutor, mananca patru mese pe zi si are o stare de sanatate buna, desi fumeaza un pachet de tigari pe zi in ultimii 50 de ani.

Brazilianul ar fi avut 26 de ani la izbucnirea Primul Razboi Mondial, 65 de ani cand Regina Elisabeta a urcat pe tronul Marii Britanii si 52 de ani cand s-a nascut fotbalistul Pele.

Acum, Jose locuieste intr-un camin de batrani din Sao Paulo si are o stare de spirit extrem de buna, cantand si glumind mai tot timpul. Desi spune ca nu exista secrete pentru o viata lunga, unul dintre acestea ar putea fi faptul ca Jose uraste sa faca baie si trebuie convins de angajatii caminului.

Deocamdata nu exista dovezi concrete ca barbatul ar avea 126 de ani, insa acest lucru ar putea fi verificat prin datarea cu carbon.

     
Tag-uri: barbat, certificat, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii