A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728175262.2675.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un boom comercial: magazin specializat in marfuri contrafacute (Galerie foto)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2012, ora 08:21

Un boom comercial: magazin specializat in marfuri contrafacute (Galerie foto)

Articol de Cristian Amariei

Huachanbey este un zgarie nori in Shenzhen, China, unde pe cele 71 nivele ale sale gasesti de toate, repartizat frumos pe etaje, incepand cu marfuri contrafacute, falsuri ordinare, marfuri de lux, birouri, sedii de companii importante sau societati fantoma, banci si localuri de divertisment.

Fiecare categorie este amplasata pe etajul ce revine rangului sau publicului caruia i se adreseaza - noteaza Big Picture. Nu sunt puse toate la intamplare. Contrafacutele si falsurile sunt la etajele de jos, iar marfurile de lux si companiile, cu cat prezinta mai multa importanta, cu atat sunt mai sus.

De fapt, Huachanbey este patria electronicelor. Aici gasesti aparate de radio noi sau demodate, televizoare, calculatoare, subansamble, piese detasate, aparatura audio si video, tot ce nu poti gandi.

Orice marfa se cumpara pe incercate, dar nimeni nu garanteaza ca va functiona si acasa. Specificul magazinului este acesta: vazut-placut. Fara termen de valabilitate.

Magazinul este foarte cautat de tineret, care isi construieste din piese improvizate propriile aparate. Un chinez inventiv a declarat presei ca intentioneaza sa-si construiasca un costum de astronaut si o racheta. Fata de ce se gaseste acolo, nimic n-ar fi imposibil. Imaginile de mai jos o demonstreaza.

Foto: Big Picture

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii