A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662035.4213.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un bebelus din Columbia a "revenit la viata" dupa ce a fost declarat mort si a stat 10 ore la morga
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2013, ora 09:09

Un bebelus din Columbia a "revenit la viata" dupa ce a fost declarat mort si a stat 10 ore la morga

Articol de Madalina Irimia

Un bebelus din Columbia a revenit la viata la 10 ore dupa ce a fost declarat mort de catre medici si trimis la morga, relateaza Daily Mail.

Fetita Milagros (n.r. Minune in traducere) s-a nascut prematur, in Quibdo, vestul Columbiei. Mama ei, insarcinata in 27 de saptamani, a fost adusa de urgenta la spital in toiul noptii, cand au apucat-o durerile, relateaza Daily Mail.

Medicii de la Spitalul San Francisco de Asis au efectuat o cezariana si au declarat bebelusul mort dupa 34 de minute.

Fetita a fost trimisa intr-o cutie la morga, de unde trebuia sa fie ridicata de tatal ei. Dupa 10 ore, atunci cand ingrijitorii de la morga au vrut sa dea copilul tatalui, au descoperit ca fetita avea semne de viata.

Copilul a fost dus de urgenta la un spital din capitala tarii - Bogota. Aici bebelusul se afla la terapie intensiva, are plamanii subdezvoltati si medicii il tin sub observatie.

Medicul specialist Javier Zagarra a declarat pentru ziarele din Columbia ca doctorii au declarat fetita moarta din cauza batailor imperceptibile ale inimii.

"In multe cazuri, bataile inimii nu pot fi sesizate la bebelusi, asa ca pot fi declarati morti. Cand este invelit si primeste caldura, acesta revine la viata."

Cazul bebelusului Milagros a facut inconjurul tarii si a creat indignare printre cetatenii columbieni. Mama fetei a trait o adevarata trauma si se recupereaza la spitalul din Quibdo, departe de fetita.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: stockproject1.deviantart.com

     
Tag-uri: copil, viata, morga
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii