A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664853.6366.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un batran a scris pe Facebook ca nu vrea sa fie singur de Craciun. Reactiile au fost uimitoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-12-2015, ora 11:04

Un batran a scris pe Facebook ca nu vrea sa fie singur de Craciun. Reactiile au fost uimitoare

Articol de Madalina Irimia
Un barbat ramas vaduv a postat un mesaj induiosator pe Facebook, prin care exprima groaza pe care o simte la gandul ca va petrece sarbatorile singur. Afla-i povestea.

Un batran din Marea Britanie a impresionat lumea virtuala, dupa ce a lasat un mesaj sfasietor pe pagina de Facebook Prestwich People, in care ruga pe cineva sa ii ofere un loc la masa de Craciun, potrivit dailymail.co.uk. Barbatul este cunoscut sub numele de Raymond si a primit sute de raspunsuri. Pentru ca singurul sau fiu locuieste in Australia, la mii de kilometri departare de el, s-a gandit ca ceilalti membri ai comunitatii in care traieste ii vor putea fi aproape de sarbatori.

„Sper ca puteti posta asta pentru mine. Va multumesc. Am tot cautat curaj sa scriu asta, asa ca iata…Anul acesta mi-am pierdut sotia si imi este groaza ca voi petrece primul Craciun fara ea. Singurul nostru fiu a crescut si are propria lui familie, locuieste in Australia si nu poate veni sa stea cu mine de sarbatori – nu ma pot urca in avion sa merg la el. Nu vreau sa fiu o povara, dar exista intalniri organizate de comunitate in ziua de Craciun unde pot merge sa ma intalnesc cu alti oameni, ca sa nu fiu nevoit sa mananc singur? Orice ajutor este binevenit. Cu recunostinta, Raymond” a fost mesajul lasat de barbat.

Sute de oameni au fost miscati de povestea lui Raymond si l-au invitat sa petreaca sarbatorile alaturi de ei.

„Raymond, stiu ce inseamna primul Craciun fara sotia ta. Sunt la al treilea an fara sotul meu. Te rog sa accepti una dintre multe oferte generoase pe care le-ai primit de la oamenii din Prestwich. Ai nevoie de ceva care sa iti atraga atentia, sa te ajute sa mai uiti de durere si sa te obisnuiesti sa locuiesti singur” este doar una dintre sutele de invitatii pe care le-a primit batranul.

Postarea a primit peste 500 de like-uri in doar 24 de ore, insa administratorii paginii Prestwich People sustin ca nu au primit, inca, niciun raspuns de la Raymond.

„Nu am primit niciun raspuns de la Raymond, dar i-am transmis toate mesajele de la voi si vrem sa va multumim inca o data” a fost mesajul lor.

Sursa: unica.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii