ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-07-2014, ora 12:30

Un barbat nu credea niciodata ca i se va intampla asa ceva cand s-a decis sa jefuiasca o batranica de 90 de ani

Articol de Madalina Irimia

O femeie, trecuta de mult de prima tinerete, din California nu a putut accepta ca hotul care a atacat-o sa scape si, ajutata de un trecator, a pornit in urmarirea agresorului.

Robb Revelli se afla intr-un supermarket din East Oakland, SUA, cand a observat cum o batranica este atacata si jefuita in fata magazinului.

Barbatul a sarit imediat in ajutorul femeii ajutand-o sa se ridice si sa isi recupereze cardurile de credit, insa ce s-a intamplat dupa aceea este cu adevarat remarcabil.

"Am intrebat-o daca vrea sa o duc la spital sau sa plecam sa il urmarim pe hot, iar ea mi-a zis ca nu vrea sa il lase pe agresor sa scape", a povestit Robb.

Cei doi s-au suit in masina si au pornit in urmarirea infractorului, iar la scurt timp l-au ajuns din urma.

Robb s-a dat jos din autoturism si a inceput sa alerge dupa el, reusind sa il prinda si sa il imobilizeze, in timp ce victima a sunat la politie.

Femeia in varsta de 90 de ani a declarat ca nu are cuvinte pentru a-i putea multumi indeajuns barbatului pentru ajutorul acordat.

"Este un om minunat. Sper ca Dumnezeu il va proteja si il va binecuvanta pentru tot restul vietii", a marturisit aceasta.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: sanfrancisco.cbslocal.com

     
Tag-uri: batrana, jaf, hot
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii