ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-02-2014, ora 15:23

Un barbat fara adapost a castigat cel mai mare premiu din istoria loteriei maghiare

Articol de Madalina Irimia

Un barbat fara adapost din Ungaria a castigat cel mai mare premiu din istoria loteriei din tara vecina, in valoare de peste doua milioane de euro.

Laszlo Andraschek (55 de ani) a castigat cel mai mare premiu din istoria loteriei maghiare, in valoare de peste doua milioane de euro, dupa ce a cumparat un bilet dintr-o gara in timp ce mergea la Budapesta pentru a participa la un seminar dedicat fostilor dependenti de alcool, scrie Metro.co.uk.

"Am ales doar sase numere, iar vanzatoarea mi-a spus ca trebuia sa aleg un al saptelea. I-am spus sa puna numarul 24, pentru ca oricum nu conta", spune Laszlo Andraschek, care in ultimii ani a locuit pe strazi, alaturi de sotia sa.

"Am devenit bogat, dar nu m-am transformat intr-o alta persoana", a spus barbatul, adaugand ca va aloca o suma importanta din premiu pentru crearea unei fundatii pentru victimele adictiilor si pentru femeile abuzate de sotii lor.

Laszlo Andraschek a castigat premiul in septembrie 2013, insa a devenit cunoscut in presa abia acum, dupa ce a facut o donatie unui centru pentru persoanele fara adapost.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: barbat, castig, loto
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii