A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618889.9461.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un barbat de 32 de ani a slabit 100 de kg pentru a-si gasi jumatatea. Ce problema are insa acum
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-07-2014, ora 17:32

Un barbat de 32 de ani a slabit 100 de kg pentru a-si gasi jumatatea. Ce problema are insa acum

Articol de Madalina Irimia

Un barbat din Marea Britanie, care cantarea 190 de kilograme, a reusit sa dea jos mai mult de jumatate din greutatea corpului pentru a-si gasi o iubita, insa noua infatisare ii provoaca si mai multe probleme.

Stephen Hodson reusit sa slabeasca 100 de kilograme in numai 18 luni, insa excesul de piele care i-a ramas in urma procesului il face sa arate si mai respingator pentru doamne.

Barbatul obisnuia sa consume 6.000 de calorii pe zi, insa faptul ca nu a avut niciodata o iubita l-a facut sa isi schimbe stilul de viata.

Si-a angajat un antrenor personal, iar dupa 18 luni in care a tinut dieta si a mers la sala doua ore pe zi, a ajuns sa cantareasca 90 de kilograme.

Cu toate acestea, Stephen sustine ca ii este frica in continuare sa iasa in oras cu femei, deoarece faldurile de piele care ii atarna acuma il fac respingator.

Stephen a refuzat pana acum sa plateasca 12.500 de euro pentru a se opera si a scapa de probleme, insa sustine ca acum s-a hotarat sa apeleze la aceasta solutie si sa isi gaseasca in sfarsit jumatatea.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii