ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-02-2014, ora 15:32

Un barbat a dat in judecata McDonald’s pentru 1,5 milioane de dolari, din cauza ca a primit un singur servetel la meniu

Articol de Cristian Amariei

McDonald’s este deseori dat in judecata de catre clientii nemultumiti. Motivele unora dintre ei sunt insa, uneori, de-a dreptul caudate, scrie stirileprotv.ro.

Webster Lucas, un barbat din California, s-a plans ca atunci cand si-a comandat un meniu Quarter Pounder Deluxe a primit la el un singur servetel.

Acesta a mancat la McDonald’s pe 29 ianuarie, in Pacoima, California. Potrivit plangerii depuse, cand s-a dus la cel care l-a servit sa ceara mai multe servetele, i s-a raspuns ca a primit deja destule.

Ar fi trebuit sa ma duc sa mananc la Jack-in-the-Box (n.r.: restaurant concurent), pentru ca nu am venit aici sa ma cert pentru servetele. Am venit aici sa mananc”, a replicat barbatul.

Apoi, Lucas, care este de culoare, spune ca lucrurile au luat o intorsatura rasista si sustine ca managerul ar fi mormait ceva de genul “oamenii ca voi”.

In continuare, clientul nemultumit i-a adresat un email managerului, insistand ca, de la incidentul cu servetelele nu a mai putut lucra, din cauza angoaselor. Mai mult, acesta sustine ca s-a simtit insultat cand i s-au oferit in schimb hamburgeri gratuiti.

Barbatul cere acum daune in valoare de 1,5 milioane de dolari.

Foto: urbanspoon.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii