A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662242.3382.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un barbat a creat panica la bordul unui avion British Airways. Ce a urmat dupa ce a anuntat ca are o bomba si „toti vor muri”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2016, ora 14:04

Un barbat a creat panica la bordul unui avion British Airways. Ce a urmat dupa ce a anuntat ca are o bomba si „toti vor muri”

Articol de Madalina Irimia
Un pasager de la bordul unui zbor al British Airways din Londra spre Dubai a creat panica la bordul avioului dupa ce a inceput sa strige ca are o bomba si ca toti cei de la bord vor muri.

Barbatul a inceput sa strige amenintari la cinci ore dupa ce avionul a decolat de pe aeroportul Heathrow, scrie The Independent, care citeaza un realizator de emisiuni radio a carui fiica se afla in avion.

"Toata lumea o sa moara", ar fi urlat barbatul, care le-a spus apoi pasagerilor ca a plasat o bomba la bord. Cinci membri ai echipajului si un alt pasager au reusit sa-l incatuseze pe barbat, iar avionul a aterizat in siguranta pe aeroportul din Dubai.

"Clientii si echipajul nostru merita sa se bucure de fiecare zbor si sa nu fie abuzati in niciun fel. Acest gen de comportament nu poate fi tolerat si vom lua masuri", a declarat un reprezentant al companiei British Airways referitor la incident.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii