A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662286.8187.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un baietel in varsta de numai cinci ani din Rusia a fost angajat la Gradina ZOO din Moscova
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-08-2016, ora 10:52

Un baietel in varsta de numai cinci ani din Rusia a fost angajat la Gradina ZOO din Moscova

Articol de Madalina Irimia
Gradina ZOO din Moscova are un angajat in varsta de doar cinci ani.

Ilia Petrov a fost angajat pentru a le povesti vizitatorilor despre animalele de la Gradina Zoologica de la Moscova, anunta joia trecuta publicatia „Komsomolskaia Pravda”, care cireaza declaratiile directorului institutiei Svetlana Akulova.

Potrivit declaratiei Svetlanei Akulova, ZOO Moscova va prezenta trei noi proiecte, iar la unul dintre acestea a fost inclus sa participe si Ilia Petrov. „L-am botezat „Tanarul Drozdov” (dupa numele lui Nikolai Drozdov, un renumit cercetator stiintific – biolog din perioada sovietica n.r).

L-am cunoscut absolut intamplator la Gradina Zoologica, cand o angajata l-a auzit cum acesta ii povestea mamei sale cu lux de amanunte despre unele specii de animale, relatand „cu vocea unui adult”.

El are cinci ani si doreste sa intre in Clubul tanarului biolog”, a mai adaugat Akulova. Ea a precizat ca baiatul de cinci ani le va povesti vizitatorilor Gradinii ZOO Moscova despre animalele din voliere.

„I-am cusut o uniforma speciala, a fost angajat oficial in cadrul ZOO Moscova si va primi si un salariu. Este extrem de serios, stie sa povesteasca detaliat despe iguane, elefanti, leoparzi, gheparzi…”, a mai spus Akulova.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: rusia, zoo, angajat, copil
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii