A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815888.2555.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un baietel in varsta de 5 ani, dat in judecata ca nu a mers la ziua unui prieten. Uite ce daune i se cer!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-01-2015, ora 08:56

Un baietel in varsta de 5 ani, dat in judecata ca nu a mers la ziua unui prieten. Uite ce daune i se cer!

Articol de Madalina Irimia
Derek Nash, un baietel in varsta de 5 ani din Marea Britanie, a ramas mut de uimire cand parintii i-au spus ca a primit o citatie.

Baietelul si inca alti colegi au primit o factura prin posta prin care li se cerea sa achite 16 lire sterline despagubiri pentru ca nu fost prezenti la ziua de nastere a unui alt elev din clasa. Parintii sarbatoritului au motivat ca au cheltuit bani pentru meniul si bauturile micutilor invitati. Au invitati toti colegii din clasa fiului si, sustin acestia, ar fi dorit ca acestia sa anunte in cazul in care nu vin ca sa stie cum stau cu cheltuielile.

Parintii lui Derek au fost socati de o asemenea grozavie. Oamenii refuza sa plateasca orice suma, mai ales ca mama lui derek spune ca i-a anuntat pe parintii sarbatoritului ca fiul lor nu va veni la petrecere. Insa parintii sarbatoritului nu se lasa cu una cu doua! Ameninta ca daca se poate, vor merge chiar si la tribunal.

Sursa: kanald.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii