A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758497.8319.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un baietel este propriul bunic! Cum este posibil asa ceva?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-05-2014, ora 14:47

Un baietel este propriul bunic! Cum este posibil asa ceva?

Articol de Madalina Irimia

SUA este tara tuturor posibilitatilor! Iar cazul de mai jos o demonstreaza inca o data.

Un baietel pe nume Sam a aratat dovezi convingatoare ca el este reincarnarea bunicului sau. Acesta avea aproape patru ani cand i-a spus tatalui: “Cand eram de varsta ta, eu obisnuiam sa iti schimb scutecele”, barbatul fiind socat de ceea ce a auzit, motiv pentru care a ales sa il duca la un medic.

Asa a ajuns la Departamentul de Psihiatrie de la Universitatea din Virginia! Doctorul Jim B. Tucker, cel care se ocupa de caz, a explicat povestea copilului si printr-un video postat pe site-ul institutiei, conform “The Epoch Times”. Acesta a declarat ca a urmarit peste 2.500 de cazuri asemanatoare si ca toata aceasta poveste se datoreaza faptului ca baietelul a avut aceste “amintiri” in momentul in care se uita la niste fotografii cu bunicul sau.

Dar ceea ce este socant abia acum urmeaza! Vazand masina batranului intr-o fotografie veche, Sam a exclamat: “Aceasta este masina mea!”, rudele celui mic ramanand consternate. Si asta nu este tot! Baiatul si-a amintit cum sora lui a fost “transformata in peste de niste oameni rai”. Femeia fusese ucisa si aruncata intr-un rau.

Parintii sunt socati si sustin ca cel mic nu avea de unde sa stie toate aceste lucruri.

Sursa: observator.tv

     
Tag-uri: copil, bunic, poveste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii