A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618807.239.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un avion malaysian cu 295 de persoane la bord s-a PRABUSIT in Ucraina. Toti pasagerii au murit. Avionul, doborat de o racheta. Premierul Malaysiei: "Sunt socat. Vom lansa imediat o investigatie"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-07-2014, ora 21:35

Un avion malaysian cu 295 de persoane la bord s-a PRABUSIT in Ucraina. Toti pasagerii au murit. Avionul, doborat de o racheta. Premierul Malaysiei: "Sunt socat. Vom lansa imediat o investigatie"

Articol de Madalina Irimia

Un avion de pasageri malaysian avand la bord 295 de persoane, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prabusit la frontiera dintre Ucraina si Rusia, in regiunea separatista Donetk. TOTI PASAGERII AU MURIT. Avionul de pasageri a fost doborat de o racheta, afirma un consilier din cadrul Ministerului ucrainean de Interne.

Prabusirea avionului malaysian este "un act terorist", afirma presedintele Petro Porosenko, referindu-se la presupusa implicare a insurgentilor prorusi in acest incident.

"Nu este vorba de un simplu incident, nici de o catastrofa, este un act terorist", a declarat Porosenko, potrivit purtatorului sau de cuvant, Sviatoslav Tsegolko.

Anterior, Petro Porosenko a declarat ca nu exclude posibilitatea ca avionul de pasageri prabusit in estul Ucrainei sa fi fost doborat cu o racheta.

"Nu poate fi exclusa posibilitatea ca avionul sa fi fost doborat cu o racheta", a declarat Porosenko.

Numeroase cadavre au fost gasite in zona din estul Ucrainei unde s-a prabusit avionul de pasageri al companiei Malaysia Airlines, anunta corespondentul AFP.

Fragmente ale fuselajului, numeroase cadavre si bagaje sunt pe un camp, in zona Grabov, in apropierea orasului Sahtarsk, in regiunea Donetk.

Sursa: mediafax.ro

     
Tag-uri: avion, prabusire, Ucraina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii