A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832139.9798.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un avion S-A PRABUSIT la Targu Mures
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-12-2013, ora 13:39

Un avion S-A PRABUSIT la Targu Mures

Articol de Cristian Amariei

Un avion ultrausor s-a prabusit, marti, pe o strada din apropierea aerodromului din Targu Mures, iar pilotul, care era singur la bord, a reusit sa iasa din aparat inaintea izbucnirii unui incendiu, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta.

Avionul, care il avea la bord doar pe pilot, s-a prabusit in zona strazii Libertatii, aflata in apropierea aerodromului din Targu Mures.

"Avionul, de tip Cessna, era in aer, dupa decolare si s-a prabusit intr-o zona verde. Din spusele pilotului, ar fi intervenit o defectiune tehnica, iar aparatul a atins un copac, dupa care s-a prabusit. Impactul a fost urmat de un incendiu, care a fost lichidat in scurt timp, iar avionul a ars aproape in intregime", a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Mihai Gagyi.

Potrivit acestuia, pilotul a supravietuit impactului si a iesit singur din avion.

"Pilotul, in varsta de 57 de ani, a reusit sa iasa singur din avion si este in stare stabila", a adaugat Gagyi, care nu a putut preciza daca avionul ultrausor era particular sau apartinea aerodromului aflat in apropiere.

La fata locului a ajuns o ambulanta SMURD care urma sa il transporte pe pilot la Spitalul Judetean de Urgenta, insa acesta a refuzat.

"Barbatul a suferit o arsura de gradul I la nivelul scapului, dar nu are nicio trauma majora si a semnat pe proprie raspundere ca nu mai merge la spital si refuza internarea", a spus seful SMURD Mures, Cristian Boeriu.

Sursa: mediafax.ro

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii