A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662395.3063.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un asistent al lui Botezatu ar fi vrut sa vanda in Romania doua din tablourile furate din Rotterdam. Care este reactia designerului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2013, ora 16:42

Un asistent al lui Botezatu ar fi vrut sa vanda in Romania doua din tablourile furate din Rotterdam. Care este reactia designerului

Articol de Madalina Irimia

Un asistent al lui Catalin Botezatu ar fi vrut sa vanda in Romania doua dintre cele sapte tablouri furate in octombrie 2012 de la muzeul Kunsthal din Rotterdam, insa tranzactia nu a mai avut loc intrucat expertul a vazut despre ce tablouri este vorba.

Creatorul de moda Catalin Botezatu a negat, intr-o declaratie pentru MEDIAFAX, orice implicare a sa in cazul vanzarii a doua din cele sapte tablouri furate in octombrie 2012 de la muzeul Kunsthal din Rotterdam.

"Nu stiu despre ce este vorba. Nu am nicio legatura cu ce s-a intamplat si nu am nicio legatura cu asa ceva. Intreaga presa a sarit pe mine, cand mai bine ar fi fost sa ia legatura cu organele abilitate, respectiv Parchetul. Este vorba despre imaginea mea, care are de suferit daca numele meu este adus nejustificat in asemenea scandal. Daca un cunoscut al meu sau un fost colaborator face ceva, nu inseamna ca eu am vreo vina sau sunt implicat. Repet, nu sunt implicat in asemenea actiune", a declarat Catalin Botezatu pentru MEDIAFAX.

In motivarea deciziei Judecatoriei Sectorului 5 de arestare preventiva a celor trei romani suspectati de furtul tablourilor de la muzeul Kunsthal din Rotterdam se arata ca un asistent al lui Catalin Botezatu, impreuna cu un cetatean moldovean, ar fi incercat sa evalueze si sa vanda doua tablouri unui evaluator pe nume Dinescu.

Potrivit anchetatorilor, cele doua persoane i-ar fi prezentat tablourile lui Dinescu, iar dupa ce acesta le-ar fi evaluat si ar fi constatat ca sunt originale, a refuzat sa le cumpere.

Evaluatorul a fost pus sub invinuire in acest dosar, au precizat anchetatorii, citati in motivarea instantei.

Totodata, anchetatorii au aratat ca cei trei barbati arestati ar fi fost denuntati procurorilor de o fosta iubita a unuia dintre acestia.

Sursa: mediafax.ro

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii