ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-02-2013, ora 18:25

Un antreprenor roman intra pe segmentul de matrimoniale din America

Articol de Madalina Irimia

Pe modelul investitiilor din strainatate, antreprenorii romani au incepute sa dezvolte afaceri pe segmentul de matrimoniale, pornind de la ideea ca industria intalnirilor online a cunoscut, in ultimii ani, o ascensiune fulminanta, ajungand sa valoreze, la nivel mondial, peste un milliard de dolari pe an.

Potrivit unui studiu realizat de Matchmaking Institute, cei mai cheltuitori la acest capitol sunt americanii, ei alocand anual pentru servicii matrimoniale intre 3.000 si 5.000 de dolari. In context, in Romania a fost lansat, zilele trecute, LetsBond.com, primul serviciu international de matrimoniale dedicat in exclusivitate femeilor care vor un partener din strainatate.

Doar in perioada in care site-ul a fost in teste, aproape 1.000 de straini, majoritatea americani, s-au inscris in baza noastra de date”, spune Marius Craciun, initiatorul proiectului. Pana acum, la serviciile agentiei au apelat deja peste 3.000 de femei. Cele mai recente statistici arata ca in Romania sunt peste 650.000 de persoane necasatorite, cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani, din care aproape 60% sunt femei.

Integral pe capital.ro

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii