A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833226.8958.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un angajat al ONU, contaminat cu Ebola, a murit in Germania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-10-2014, ora 16:07

Un angajat al ONU, contaminat cu Ebola, a murit in Germania

Articol de Cristian Amariei
Un angajat sudanez al ONU, contaminat cu Ebola si spitalizat de joi la Leipzig, in estul Germaniei, dupa ce a fost adus din Liberia, a decedat, a anuntat marti o sursa medicala, citata de AFP.

"Pacientul bolnav de febra Ebola a murit in cursul noptii la clinica St. Georg din Leipzig", a anuntat institutia medicala intr-un comunicat.

"In pofida ingrijirilor medicale intensive si eforturilor personalului medical, colaboratorul ONU in varsta de 56 de ani a murit din cauza bolii infectioase".

Acest barbat era unul dintre cei trei pacienti contaminati cu Ebola pe care Germania i-a gazduit pana in prezent. La 4 octombrie, primul bolnav, un expert senegalez al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), a putut parasi spitalul din Hamburg dupa ce s-a vindecat.

Un alt bolnav, un medic ugandez care lucra pentru o organizatie umanitara italiana, este ingrijit de la 3 octombrie la un spital din Frankfurt.

Consiliul de Securitate al ONU se reuneste marti la New York pentru a discuta despre propagarea virusului Ebola, care s-a soldat cu peste 4.000 de morti. Presedintele american Barack Obama si secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, au facut apel la comunitatea internationala sa-si dubleze eforturile pentru a face fata epidemiei.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii